• Српски језик
  • Русский
  • Deutsch
  • English
  • Italiano

The Team

Benvenuti a “ Mitrovic Dent” di Belgrado .
Sono Milan Djordjevic (MBA in economia e management) - coordinatore per la lingua Italiana ,
e sarò alla Vostra completa disposizione per seguirVi e risolvere tutti i Vostri problemi con i denti.

I miei contatti sono seguenti :
Cellulare : +381 63 255644
(il numero di telefono dove sono raggiungibile su Viber)

Rođena 28.11.1980. godine u Beogradu. Radno iskustvo nakon završenih studija 2009. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu stiče tokom pripravnickog staža u Zavodu za radnike železnice Beograd i u privatnim ordinacijama. U kliničkoj praksi najcešće se bavi kompozitnim rekonstrukcijama, endodoncijom, protetikom i dečijom stomatologijom. Redovno pohađa seminare, kongrese i radne kurseve. Svoja znanja proširila je obukom iz oblasti estetske anti aging medicine (primena hijaluronskih filera i neuromodulatora-botox). Govori engleski jezik.

Rođena 14.04.1988 godine u Beogradu. Završila je Stomatološki fakultet u Pančevu 2014.godine i stekla zvanje dr stomatologije, takođe je završila srednju Zubotehničku školu u Beogradu smer Zubni tehničar. Prva radna iskustva stiče na pripravničkom stažu u „Zdravstvenom zavodu za zaštitu radnika železnice Srbije“ u trajanju od godinu dana i nakon toga rad nastavila u privatnoj praksi stomatološke ordinacije „Mitrović dent“. U kliničkom radu se bavi estetskom i restaurativnom stomatologijom, stomatološkom protetikom, endodoncijom i dečijom stomatologijom, kao i savremenim tehnikama podmlađivanja hijaluronskim filerima. Govori engleski jezik.

Rodjena je u Beogradu 7. maja 1997.godine.Kao ambiciozna i pre svega odgovorna stomatoloska sestra ucestvuje u svim domenima asistencije kako prilikom oralno-hirurskih tako i prilikom protetskih zahvata.Zavrsila je srednju Zubotehnicku skolu u Beogradu 2015. godine i u najranijem periodu svog skolovanja krenula je da usavrsava asistenciju i van skolskog toka.Stazirala je na Stomatoloskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.Radila je u vise stomatoloskih ordinacija a clan naseg tima postaje 2017.godine.Govori engleski jezik.

Rodjena je u Beogradu 24.05.1992. Zavrsila je srednju Zubotehnicku skolu 2011.godine i nakon toga je stazirala na Stomatoloskom fakultetu Univerziteta u Beogradu . Ubrzo nakon zavrsenog staza se zaposljava u stomatoloskoj ordinaciji ''Mitrovic Dent''i tu zapocinje svoj radni staz.Govori Engleski jezik.

Rodjena je 31. maja 1981.god u Beogradu. Zavrsila je Prvu beogradsku gimnaziju i Stomatoloski fakultet u Beogradu 2008.god. Prvo radno iskustvo stekla je na Klinikama Stomatoloskog fakulteta u okviru pripravnickog staza u trajanju od godinu dana.Nakon polozenog strucnog ispita 2009. god. zapocinje rad u privatnoj praksi.Uordinaciji ''Mitrovic dent'' radi od njenog osnivanja. Zbog zelje za daljim usavrsavanjem 2009.god upisuje postdiplomske specijalisticke akademske studije na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu na Klinikama za bolesti zuba i stomatolosku protetiku.Nakon trogodisnjeg teoretskog i prakticnog usavrsavanja i rada sa pacijentima,u septembru 2012 god. polaze specijalisticki ispit na Klinici za bolesti zuba i postaje akademski specijalista iz oblasti endodoncije.Pohadjala je brojne kurseve iz endodoncije i redovan je ucesnik predavanja ,kongresa i seminara. U klinickom radu najvise se bavi bolestima zuba, protetikom,estetskom stomatologijom, parodontologijom i decijom stomatologijom.

Rodjen 23.05.1979. godine u Beogradu. Jos od najranijeg detinjstva je imao dodira sa stomatologijom,pa nakon zavrsetka gimnazije "Sveti Sava" nastavlja porodicnu tradiciju upisujuci Stomatoloski fakultet Univerziteta u Beogradu. Diplomu doktora stomatologije je stekao 2008.godine nakon cega je pripravnicki staz obavio delom na Stomatoloskom fakultetu a delom u domu zdravlja "Savski venac".Tokom studija je bio na usavrsavanju u Austriji, na Univerzitetu u Insbruku. Pohadjao je osnovne i napredne kurseve iz decje i preventivne stomatologije kao i iz endodoncije. Redovan je ucesnik kongresa i simpozijuma u zemlji i inostranstvu. Govori nemacki i engleski jezik.